بتن کفی با دارا بودن ویژگی های خاصی مثل سبک بودن، عایق بودن در برابر حرارت و صوت و همچنین خصوصیات حرارتی بالا، قیمت پایین و به صرفه، مقاومت بالا دربرابر فشار و بسیاری از مزایای دیگر، بیشترین کاربرد را در اجرا و ساخت و ساز های شهری دارند و حتی برای پر کردن تونل های شهری نیز از آن استفاده میشود.
فوم بتن از مهم ترین نمونه های بتن کفی است که در شیب بندی و کفسازی ساختمان ها استفاده میشود. اجرای فوم بتن در انواع پروژه های ساختمانی و عمرانی بسیار به صرفه و سودمند است و باتوجه به خواص و ویژگی های منحصربفردش، کاربرد های فراوانی دارد. بعنوان مثال، از بتن کفی می توان در شیب بندی ساختمان و کف سازی انواع پروژه های ساختمانی و عمرانی، زیرسازی های شهری، ساخت آجر سبک و بلوک و حتی شن سبک، ساخت استخر و سردخانه، و بسیاری از موارد دیگر استفاده نمود.
فوم بتن نوعی بتن سبک است که از ترکیب آب، سیمان و فوم (مادۀ شیمیایی تولیدکنندۀ کف) به دست میآید و چون چگالی آن بهطور قابل ملاحظهای از بتن معمولی کمتر است، میتواند نقش مؤثری در کاهش وزن ساختمان بهویژه در قسمت غیرسازهای داشته باشد. همچنین به دلیل خواص فیزیکی منحصربهفردی که دارد، بتنی سبک، باکیفیت و عایقی با مقاومتِ (فشاری و کششی) لازم است.
از فوم بتن در کفسازی طبقات، شیب بندی پشتبام، پر کردن چاههای فاضلاب و حفرههای تونل استفاده میشود.
از مهمترین دلایل استفاده از فوم بتن می توان به هزینه مالی کم، عایق گرما، سرما، صدا و رطوبت، سرعت اجرا، سبک بودن، مقاومت فشاری زیاد و… اشاره کرد.
میتوان گفت که بهترین گزینه از لحاظ اقتصادی و فنیـ مهندسی انتخاب فوم بتن در اجرای کفسازی و شیب بندی است.
به یاری خداوند، فوم بتن الوند این افتخار را دارد که با کادری مجرب و متعهد و با بیش از یک دهه سابقه اجرای فوم بتن با بهترین کیفیت در سراسر ایران در خدمت شما مشتریان عزیز باشد.
کارکنان مجرب و کارآزموده شرکت فوم بتن الوند، با استفاده از دانش تخصصی و بکارگیری پیشرفته ترین تجهیزات و استفاده از مواد اولیه مرغوب سعی در اجرای فوم بتن پروژه شما با بهینه ترین قیمت، کمترین زمان ممکن و حداکثر کیفیت را دارند.
اگر قصد اجرای فوم بتن در ساختمان خود را دارید می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین خود در فوم بتن الوند در تماس باشید.
برای ساخت فوم بتن، آب، سیمان، کف و ریزدانه (ماسه بادی، پودر سنگ و…) را داخل دستگاه فوم بتن به خوبی مخلوط نموده و بتن کفی ساخته شده بوسیله لوله های (شلنگ) این دستگاه به محل موردنظر منتقل شده و کملیات کفسازی به سادگی انجام خواهد شد.
در اجرای فوم بتن موارد و نکته های ریز مهمی است که درصورت عدم رعایت و نبود دقت کافی در این زمینه، مشکلات یا هزینه های اضافه به بار آورد. عملیاتی ازقبیل: کروم بندی و انجام بررسی های اولیه جهت تراز بندی و… دقت در میزان درصد استفاده از مصالح، به گونه ای تراکم مناسب و وزن پایین فوم بتن را حفظ کند استفاده از دستگاه متناسب با حجم کار رعابت نکات ایمنی و پیشگیری های لازم برای جلوگیری از آسیب و خرابکاری معمولا در هر متر مکعب فوم بتن حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ کیلو گرم سیمان، ۱۵۰ لیتر آب و حدود ۷۰۰ الی ۱۳۰۰ گرم فوم مایع بسته به نوع آن استفاده میشود زمان خشک شدن فوم بتن چقدر است؟ درحالت عادی و بهطور معمول، حدودا مدت زمان موردنیاز برای خشک شدن فوم بتن ۱۲ ساعت است. نکته حایز اهمیت این است که حتی الامکان تا ۳ روز پس از اتمام کار، آن را مرطوب کنید.
اجرای فوم بتن به صورت زیر انجام میشود:
آمادهسازی سطح: سطحی که قرار است فوم بتن روی آن اجرا شود بایستی آماده و تمیز شود. بعنوان مثال، اگر سطح موردنظر صاف نیست، باید ابتدا سطح را صاف نموده و اگر پوسته بتنی دارد، باید پوسته بتنی برداشته شود.
آمادهسازی مخلوط فوم بتن: مخلوط فوم بتن شامل سیمان، آب و یک عامل کفزا (فوم شیمیایی) است. برای ساخت بتن کفی، این مواد به داخل دستگاه فوم بتن ریخته و پس از اختلاط مواد با مایع فوم شیمیایی، بتن کفی ما آماده خواهد شد.
اجرای فوم بتن: مخلوط فوم بتن ازطریق لوله های متصل به دستگاه، به صورت یکپارچه به سطح انتقال داده شده و پس از پخش، با کمک ماشین فرمدهی، به شکل نهایی تراشیده میشود.
خشک شدن: پس از اجرای فوم بتن، باید به آن زمان بدهید تا خشک شود. این زمان به میزان رطوبت و دمای محیط بستگی دارد.
اجرای فوم بتن نیاز به توجه و دقت دارد و بهتر است توسط کارشناسان مجرب انجام شود. این روش در ساختمانسازی کاربردهای مختلفی دارد و به دلیل ویژگیهایی نظیر سبک وزنی، عایق حرارتی بودن و نفوذپذیری کمتر در مقابل رطوبت، مورد استفاده قرار میگیرد.
ما خدمات ساخت و ساز تضمینی را ارائه می دهیم.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.